Asteria - praktijk voor healing & reading

Hervind jouw kracht en levenslust

ERVARINGEN ASTERIA


“De reading van Alina is erg bijzonder. Ze heeft me veel kunnen vertellen over mijn ziel en waarom ik op deze aarde ben. Ze weet ontzettend veel! Ze heeft me laten inzien dat ik er niet alleen voor sta, wat een fijn en vredig gevoel geeft. Ik weet nu dat ik me mag focussen op het gronden en ik ga hiermee aan de slag. Ik kan haar zeker aanbevelen en kom graag nog eens langs.”

Desiree

“Als jij in contact wil komen met je onderbewustzijn, je ergens een vraag over hebt, wil weten wat je te wachten staat en je staat ervoor open… Als je naar iemand wil, die echt contact kan maken met alles en iedereen die om je heen “zijn”, of met een dierbare overledenen, dan ben je bij Alina aan het goede adres. 

Ze is eerlijk, lief en heel gevoelig en geeft jou de informatie, die zich dan voor je aandient en goed voor je is. Ook kan ze “je opschonen” en energieën weghalen die niet van jou zijn. Ze heeft er een goede opleiding voor gevolgd, om dat op een goede manier te doen. 

Het is verhelderend, duidelijk en rustgevend! Je wil die ervaring niet missen. Het zijn geen zweverige dingen, gewoon, dingen die je eigenlijk al lang wist, verhelderend en zeker ook betrouwbaar!

Je gaat zeker veel herkennen, waarvan je weet, dat zij het eigenlijk niet kan weten, dat geeft vertrouwen en zekerheid, dat het klopt wat ze doet, want ze is heel puur.”

Jolanda

“Alina, ik ben zo blij met jouw sessie met mijn pony! De reading heeft me zoveel rust en vertrouwen gegeven. Mijn band met mijn pony is nog hechter geworden. Op jouw advies ga ik ook met mezelf aan de slag.”

Peggy

“Alina is een bijzondere vrouw met een bijzondere gave. Tijdens de behandeling krijg je een combinatie van een healing met reading. Alina hield mij een spiegel voor, gaf me nieuwe inzichten en verzachte de pijn. Het is een alternatieve manier van pijnbestrijding voor lichaam en geest! Het is een hele bijzondere ervaring die je echt zelf moet ervaren!”

Linda uit Rosmalen

“Alina Poskute is a gifted and blessed healer. In one extraordinary session she healed the right side of the sacral region of my spine. I had continuous pain for most of my adult life and sought many ways to heal this part of my body. She spoke as she healed, sharing what she was seeing and hearing from her guides to release the injury.

I met her on a magical yoga sailing trip around the coast of Sardinia in the summer of 2019.  She is practical, straightforward and to the point.  She only speaks truth in all areas of her life, which makes her a credible healer, too. In the reading, she told me to slow down and be careful as I was continuing my journey for five more weeks across Europe. Many chances for injury when not paying attention! Her words kept me safe. I trust her and believe in her.

In addition to my testimonial of the healing, I have more proof of her gifts. After returning home, I had a massage with my regular massage therapist.  She immediately noticed the change in by lower back.  Her exact word was, “Wow!”  It is over two months since the healing and I am still pain free.

I am in awe of Alina and have complete faith in her gift of healing.”

Jayne from Florida, USA