Asteria - praktijk voor healing & reading

Hervind jouw kracht en levenslust

OVER PRAKTIJK ASTERIA

Ik ben Alina Poškutė, van Praktijk Asteria.

Asteria is in de Griekse mythologie de godin van sterren, orakels en profetieën, de godin die kan communiceren met de overledenen. Dat spreekt mij aan en past bij wat ik doe.

Als ik naar de sterrenhemel kijk word ik er stil van. Er zijn geen gedachten meer in mijn hoofd, alleen maar een diepe verbinding. Een verbinding met alles wat leeft en wat er is. Het universum. Dat gaat verder dan de aardse beslommeringen. Zo kan ik moeilijke situaties van bovenuit waarnemen. Vanuit een afstand bekeken is het niet zo ingewikkeld en je levensweg een stuk duidelijker.

Ik ben in staat om het onzichtbare te zien en te voelen.

In 2018 studeerde ik af als energetisch therapeut bij opleidingsinstituut Mens & Intuïtie. Door deze opleiding ontdekte ik dat ik hoogsensitief ben. Iets wat ik nu als een verrijking zie en wat ik graag inzet bij mijn werk als therapeut.

In mijn pubertijd raakte ik ervan overtuigd dat er meer moet zijn in het leven dan alleen school, werk en een gezin stichten. Ik zocht naar zingeving en verdieping, meer dan alleen een comfortabel leven en financiële zekerheid. Met volle overtuiging stortte ik mij op fotografie, tekenen en dans, naast het lezen van boeken over esoterische en psychologische wetenschap. Ook maakte ik reizen naar verschillende landen, wat mijn leven zeker verrijkte. Ik leerde steeds meer over verschillende culturen en manieren van leven.

Mijn latere werk als taaldocent voor volwassenen leerde mij nog meer over de diverse persoonlijkheden tussen mensen van verschillende landen. Het was toen dat ik het besef kreeg dat mensen niet alleen de taal willen leren, maar ook meer willen weten over de magie van het leven en hoe ze gelukkiger in het leven kunnen staan.

Om mijzelf nog meer te ontwikkelen volgde ik meditatiecursussen, coaching-trajecten en cursussen in persoonlijke bewustwording. Ook verdiepte ik mij in verschillende vormen van yoga en houd me daar nog steeds mee bezig.

Als een rode draad door mijn ontdekkingstocht loopt mijn lieve en trouwe paard, die mij steeds een spiegel voorhoudt en mij de goede kant opstuurt.

Ik ben er nu klaar voor om mijn spirituele gave met anderen te delen. Maar ik ben nooit klaar met leren. Er is nog zoveel te ontdekken!