Asteria - praktijk voor healing & reading

Hervind jouw kracht en levenslust


WERKWIJZE

Het aantal behandelingen is per persoon verschillend. Samen bekijken we wat jouw klacht en hulpvraag is. Vervolgens vertaal ik jouw hulpvraag intuïtief naar jouw situatie.

Tijdens de behandeling geef ik je een reading en een healing. Tegelijkertijd coach ik jou gedurende het proces. Iedere behandeling is weer anders. Jij bent namelijk uniek.

Gedurende de behandeling kun je het warm krijgen, of juist koud. Tintelingen voelen, moeheid opkomen of je wat duizelig voelen. Het kan ook zijn dat je druk ervaart of je juist meer ontspannen voelt en er een rust over je heen komt. Het zijn allemaal tekenen dat er energie vrijkomt. Het kan nog even doorwerken, maar het verdwijnt vanzelf. 

Consult

Een consult duurt ongeveer een uur. Kom je voor de eerste keer, dan starten we met een korte intake. Daarna ga ik je behandelen. Voor een consult hoef je je niet voor te bereiden. En je hebt geen speciale kleding nodig. Als je je maar gemakkelijk voelt. Ik raad je wel aan om na de behandeling de tijd te nemen om de sessie te kunnen verwerken. Een rustig dagprogramma helpt daarbij. 

Reading

Je levensenergie breidt zich ver buiten je fysieke lichaam uit. Dit energieveld noemen we de aura. Via dit energieveld wissel je continu informatie uit met je omgeving. Je slaat informatie kort of langdurig op, wat van invloed is op hoe je in het leven staat en wat bepalend is voor je lichamelijk en geestelijk welzijn. In de aura bevinden zich een aantal energiecentra, de chakra’s. Zij vormen samen het auraveld. In de sessie lees ik jouw energieveld en krijg ik informatie door over de oorzaak van jouw klachten.

Deze chakra en aura reading laat niet alleen zien waar de blokkades zitten, maar geeft mij ook inzicht waarom ze daar zitten. En tegelijkertijd hoe ze ontstaan zijn en hoe ze doorwerken in het hier en nu. Een readingsessie maakt jou bewust van wat je beweegredenen zijn, je patronen en gedragingen, en wat je mogelijkheden zijn. Deze informatie activeert jouw zelfhelend vermogen.

Healing

Tijdens de sessie herstel ik de balans in je chakra’s en reinig ik je aura om alle opgehoopte afvalstoffen en negatieve emoties uit je lichaam te verwijderen.

Ik behandel door handoplegging en zorg ervoor dat jouw energiehuishouding weer in balans komt. Handoplegging houdt in dat ik je soms aanraak, maar dat hoeft niet altijd. Ik zoek de plekken in jouw lichaam op die in disbalans zijn, waar verkramping zit en geen energie meer stroomt. Dan maak ik contact met die plek, met die energetische blokkade, waardoor jouw energie weer vrij komt en gaat stromen. De blokkades zijn weg, jouw lichaam ontspant en het zelfgenezingsproces komt op gang. Er komen dan vaak emoties los. Ik help je om die te verwerken en om ze los te laten.

Coaching

Je krijgt van mij tips hoe je efficiënt met je energie kunt omgaan en goed voor jezelf kunt zorgen. Je krijgt ook adviezen om je weerbaarder te maken zodat je steviger in je schoenen staat. Op die manier maak je jouw leven stap voor stap makkelijker en leuker.

 

Je hervind je kracht en levenslust!